Sorteren op

Wenskaarten (bedrijven)box Trend

Maak het jezelf extra gemakkelijk en kies voor onze handige wenskaarten (bedrijven)box Trend. Zo heb je altijd de geschikte wenskaart bij de hand.

 

Het gemak van de wenskaarten (bedrijven)box Trend

Reageer jij graag met een kaartje op elke gebeurtenis binnen het bedrijf? Dan is onze wenskaarten (bedrijven)box Trend zeker wat voor jou. Je hoeft de deur niet meer uit om een geschikte kaart uit te zoeken. Voortaan heb je altijd de juiste zakelijke wenskaart binnen handbereik.

 

Geen bedrijf en toch een wenskaarten box?

Heb je geen bedrijf, maar ben je wel altijd heel attent met kaarten sturen? Geen probleem, dan maken we er toch gewoon een wenskaarten box van. 

 

Voordeliger wenskaarten aanschaffen

De wenskaarten (bedrijven)box Trend bestaat uit 50 of 75 dubbele wenskaarten van bekende merken als Hallmark en Give-x. Hoe groter de inhoud, hoe voordeliger je de wenskaarten aanschaft. Het stoere uiterlijk van de verzenddoos zorgt dat je hem ook mooi als bewaarbox kunt gebruiken. Bovendien kan de wenskaarten box Trend worden bijgevuld met een Trend kaarten navul set. Hoe handig is dat?

 

Trendy wenskaartjes 12x12 cm / 10 x 15 cm

De Trend box is door ons al gevuld met spontane, leuke, lieve wenskaartjes van 12x12 cm /10 x 15 cm. De kaarten zijn onderverdeeld in verschillende thema’s, variërend van felicitatie en geboorte tot beterschap en sterkte wensen. Ook super handig! De trendy kaartjes zijn gemakkelijk op thema terug te vinden met behulp van de meegeleverde tabbladen.

 

Wil je liever de indeling van de thema’s aanpassen? Geen punt.

Neem dan hier contact met ons op of bel 0654375999.