Contact

KADOMEESTERS
UITSLUITEND VIA  
KLANTENSERVICE:

0654375999 of
info@kadomeesters.nl

CONTACT MET 
PRIMERA MEESTERS:

LOCATIE DEDEMSVAART
Julianastraat 34
7701 GL Dedemsvaart
T: 0523-612290
E: meesters@primeranet.nl

LOCATIE OMMEN
Bermerstraat 8-10|
7731 CZ Ommen
T: 0529-852225
E: ommen@primeranet.nl


 

 

 

Kadomeesters -  Een welgemeend cadeau 

KadoMeesters is een webshop gespecialiseerd in cadeauartikelen en bijbehorende pakketten voor bedrijven, organisaties en verenigingen. Wij kunnen jouw emotie overbrengen door middel van een passend cadeau. Met jarenlange ervaring met winkels in cadeauartikelen kunnen wij organisaties goed adviseren. Daarnaast ontzorgen wij jou volledig; we zorgen dat de cadeautjes netjes worden ingepakt en worden verstuurd.

Emotie overbrengen

Of je nu mensen wilt bedanken of je waardering wilt uitspreken, onze cadeaus brengen dát over wat jij wilt zeggen. Een welgemeend compliment is misschien wel het mooiste geschenk wat je aan mensen kunt geven. Daar zijn wij van overtuigd! Wij kunnen je helpen om binnen jouw budget een mooi cadeau samen te stellen. Een cadeau met nét dat beetje extra, een cadeau dat met zorg is uitgekozen en waar je waardering uit blijkt.

Van een klein cadeau tot een groot pakket

Van een cadeautje, van een klein pakket tot een groot (kerst)pakket; alles is mogelijk bij KadoMeesters. Ook kan je een cadeautje heel leuk combineren met een wenskaart, tijdschrift of een cadeaukaart. Met ruim 1000 lectuurbladen en 100 verschillende cadeaukaarten heeft KadoMeesters een heel breed assortiment en zit er altijd een passend cadeau voor jou bij.

Specialist voor bedrijven, organisaties en verenigingen

Je wilt jouw personeel of vrijwilligers graag bedanken voor hun inzet, ze een hart onder de riem steken of wellicht wel een kleine attentie geven op bijvoorbeeld de Dag van de Zorg, maar je weet niet exact hoe. KadoMeesters kan bedrijven, organisaties en verengingen hierbij helpen en adviseren. Samen met jou zorgen we voor een passend cadeautje of pakket binnen het gestelde budget. Zo kunnen wij de marketingafdeling of secretaresse van een bedrijf uitstekend helpen met bijvoorbeeld het jaarlijkse kerstpakket.

Service op maat

Naast advies, pakken wij ook de cadeautjes of de pakketten met zorg voor jullie in. Ook zorgen we dat jouw bestelling op locatie of bij je personeel thuis wordt bezorgd. Adviseren en ontzorgen staat bij ons voorop, waarbij we samen werken aan dat belangrijke doel; iemand het compliment geven door een klein gebaar wat hij of zij verdiend!

Onze focus ligt op bedrijven, organisaties en verenigingen, maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Wil je iemand in het zonnetje zetten of je waardering uitspreken naar een iemand, dan staat KadoMeesters ook voor jou als individu klaar. Want onthoud; “Wie goed doet, goed ontmoet!”