Contact

KADOMEESTERS
UITSLUITEND VIA  
KLANTENSERVICE:

0654375999 of
info@kadomeesters.nl

CONTACT MET 
PRIMERA MEESTERS:

LOCATIE DEDEMSVAART
Julianastraat 34
7701 GL Dedemsvaart
T: 0523-612290
E: meesters@primeranet.nl

LOCATIE OMMEN
Bermerstraat 8-10|
7731 CZ Ommen
T: 0529-852225
E: ommen@primeranet.nl


 

 

 

Over Kadomeesters

Cadeau, cadeaupakket met of zonder toevoeging van een cadeaukaart naar keuze!
Naast meer dan 100 cadeaukaarten bieden wij leuke cadeaus aan die perfect met elkaar te combineren zijn. Neem maar eens een kijkje bij cadeaupakketten. Hier staan voor elke gelegenheid leuke cadeaupakketten met of zonder toevoeging van een cadeaukaart. Een cadeaupakket mét een cadeaukaart noemen we een pakket op maat. De waarde van de cadeaukaart bepaal je namelijk zelf. Wil je het toch nét even anders, ga dan naar cadeaupakket samenstellen. Hier staan alle cadeaukaarten en cadeaus waarmee je zelf naar hartenlust mag combineren.

Het bedrijfsleven 
Ook in het bedrijfsleven valt of staat  alles met (goede) relaties. Wie goed doet, goed ontmoet! 
Een welgemeend compliment is misschien wel het mooiste geschenk dat je aan je personeel of je relaties kunt geven! Daar zijn wij van overtuigd! Wij kunnen je helpen om dit compliment wat kracht bij te zetten. Of het nu om secretaressedag, een gastspreker of gewoon een verjaardagsgeschenk gaat, wij hebben voor iedere gelegenheid het juiste cadeau. Natuurlijk gaan alle cadeaus zo mooi mogelijk verpakt de deur uit.

Ook rond de feestdagen, is het leuk en gebruikelijk om je personeel wat extra's te geven. Wij kunnen je helpen om binnen jouw budget een mooi cadeau samen te stellen. Een cadeau met nét dat beetje extra, een cadeau dat met zorg is uitgekozen en waar je waardering uit blijkt. Dit kan eveneens met of zonder toevoeging van een cadeaukaart naar keuze.

Wees welkom!