Sorteren op

Dag van de Mantelzorg

Nederland kent 4,4 miljoen Mantelzorgers. Ieder jaar worden onze mantelzorgers op 10 november in het zonnetje gezet, tijdens de dag van de Mantelzorg. Op deze dag verrassen organisaties hun mantelzorgers met een klein gebaar. Een gebaar in de vorm van een bedankje dat waardering uitspreekt.

Mantelzorg stopt nooit
Mantelzorgers zetten zich in voor mensen die zorg nodig hebben. Gehandicapten, hulpbehoevenden of chronisch zieke mensen worden verzorgd hun door familieleden of anderen die dicht bij ze staan zoals vrienden of buren. Meestal in samenwerking met professionele hulpverlening. Alleen doet de mantelzorger dit op vrijwillige basis, zonder ervoor betaald te krijgen. Mantelzorgers die intensief zorgen voor hun echtgenoot, kind of ouder vinden dit zelf heel vanzelfsprekend, maar dat is het zeker niet. Mantelzorg stopt namelijk nooit. Reden te meer om ze op de dag van de mantelzorg een opsteker te geven.

Dag van de mantelzorg cadeautjes
Mantelzorgers verdienen een gebaar van waardering, omdat ze het waard zijn! Wij van kadomeesters.nl hebben de leukste bedankjes op een rij gezet. Mooie Dag van de mantelzorg cadeautjes die duidelijk maken hoe belangrijk ze zijn voor die ander.
Wij zorgen voor een veilige en snelle levering en pakken de cadeautjes gratis voor je in. Liever eerst vrijblijvend en persoonlijk advies? Neem dan even contact met ons op.