Sorteren op

Dag van de Zorg

Er zijn veel mensen die een bedankje verdienen. Een groep in het speciaal. De zorgverleners! Mensen werkzaam in de zorg, waaronder ook de vele mantelzorgers, leggen dag in dag uit hun ziel en zaligheid in de verzorging van anderen. Deze ‘handen aan het bed’ zijn voor patiënten onmisbaar. Precies daarom is 12 mei (de geboortedag van Florence Nightingale) tot speciale dag uitgeroepen. De Dag van de Zorg.

Blijk van waardering
Op de Dag van de Zorg, ook wel Dag van de Verpleging genoemd geven werkgevers in de zorgsector hun medewerkers vaak een blijk van waardering. Gewoon om te laten zien dat hun werk nooit als ‘normaal’ mag worden beschouwd! kadomeesters.nl wil het deze werkgevers graag gemakkelijk maken bij de zoektocht naar leuke Dag van de zorg cadeautjes. Zodat ze daarmee laten zien hoezeer ze de hulp waarderen. Van Blossombs, Tony Chocolonely tot 100%Leuk cadeautjes, je vindt het hier!

Dag van de zorg 2024 cadeauadvies
Nog niet het juiste dag van de zorg 2024 cadeau gevonden? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend en persoonlijk advies. Al onze cadeaus zijn natuurlijk ook te combineren met onze cadeaukaarten en wenskaarten. Bestel je geschenken veilig en snel. Ze worden gratis voor je ingepakt