Sorteren op

Goud waard

Jij bent goud waard. Dat is zo’n pakkende tekst dat deze eigenlijk geen woorden meer nodig heeft. Zonder een woord te zeggen breng je met deze producten een boodschap over. Een boodschap waaruit waardering en dankbaarheid spreken. En wat is er nog leuker dan je hardwerkende medewerkers of vrijwilligers een blijk van waardering te geven? Nou, een cadeaupakket uit deze "jij bent goud waard” lijn, vinden wij van kadomeesters.nl.

Gouden greep
Deze lijn kenmerkt zich niet alleen door de treffende, waarderende teksten. Ook de samenstelling maakt de geschenkpakketten uit deze lijn een gouden greep. De hoofdbestanddelen van vrijwel alle pakketten zijn de "jij bent goud waard" handzeep en bodywash. Ze worden steeds in verschillende samenstelling gecombineerd met andere leuke producten van het Gold Label.

Best verkochte cadeaus
De handzeep & bodywash zien er door hun gouden glitter look chic uit en hebben een heerlijke geur. Beide zijn toppers uit ons assortiment en behoren tot de top10 best verkochte cadeaus van kadomeesters.nl. Sowieso is handzeep in de huidige tijd door het Corona virus niet meer is weg te denken. Nooit eerder wasten we onze handen vaker. Een cadeaupakket met "jij bent goud waard" handzeep is daarom naast heel leuk om te krijgen ook bijzonder functioneel.

Kies je cadeaupakket zelf
Pakketten met lekkere Gold Label producten, om te bedanken of met leuke cadeaus. Je kiest zelf het "jij bent goud waard” cadeaupakket wat het beste bij de ontvanger past. De geschenkpakketten zijn ook aan te vullen met onze cadeaukaarten of wenskaarten. We maken er graag een mooi geheel van en zorgen voor veilige en tijdige levering. 
Wil je vrijblijvend en persoonlijk advies? Geef het dan aan, we helpen natuurlijk graag. 

Cadeaus ook leuk samen: