Sorteren op

Dag van de Leraar

Op 5 oktober 2023 wordt de waardering van leerkrachten extra benadrukt, deze speciale dag noemen we de dag van de leraar. Het onderwijs speelt immers een belangrijke factor in onze maatschappij.

 

Dag van de leraar 2023
Vooral in de huidige tijd verdient het onderwijzend personeel wel een opsteker. Thuisonderwijs, online lessen of onderwijs geven in aangepaste groepen. In deze tijd van corona heeft het onderwijs maar weer eens bewezen heel flexibel en creatief te zijn. Goed om daar in 2022 extra bij stil te staan, op de dag van de leraar. 

 

Klein gebaar, groot effect

Een blijk van waardering hoeft niet groot te zijn, met een klein gebaar bereik je al een groot effect. In deze categorie vind je kleine cadeautjes en bedankjes om je waardering over te brengen aan leerkrachten. Wat dacht je van onze toppers? Lekkere handzeep met de tekst "jij bent goud waard" of "jij bent een kanjer". Daarmee sla je de plank zeker niet mis. Attent en praktisch. Ook kunnen we je dag van de leraar cadeautjes met elkaar combineren tot een leuk pakket, alles is mogelijk

 

Hulp nodig?

Heb je hulp nodig bij het samenstellen van een leuk dag van de leraar cadeau, schroom dan niet. Je kunt ons bellen op 0654375999. We helpen je graag bij kadomeesters.nl. De cadeaus worden gratis voor je ingepakt en we zorgen dat je bestelling op tijd geleverd wordt.

 

Cadeaus ook leuk samen: