Sorteren op

Dag van de Leidster

Pedagogisch medewerkers en leidsters verdienen dit jaar een bedankje op 21 september 2023. Op deze derde donderdag in september valt altijd de landelijke Dag van de Leidster en Gastouder. Het doel van deze landelijke dag is om speciaal deze Pedagogisch Medewerkers in het zonnetje te zetten om hun kennis en kunde.

Waardering uitspreken
Pedagogisch medewerkers of leidsters op peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en in de gastouderopvang kenmerken zich door hun enorme betrokkenheid tijdens het opvangen en opvoeden van kinderen uit veel gezinnen. Voor hun staat het kind namelijk altijd voorop. Kadomeesters.nl wil jouw organisatie helpen met het vinden van deze blijk van waardering. Waardering uitspreken in de vorm van een geschikte attentie. Zo zijn bijvoorbeeld onze handzepen: 'Jij bent goud waard' en 'Great effort, High five' door corona heel populair en toepasselijk als geschenk voor de Dag van de Leidster. 

Gratis inpakken
Ben jij op zoek naar het juiste cadeau voor de Dag van de Leidster en Gastouder, wees dan welkom bij kadomeesters.nl. Wij geven je vrijblijvend advies, zodat jij goed voor de dag kunt komen. We pakken het gratis voor je in en zorgen dat het goed aankomt op locatie.

Cadeaus ook leuk samen: