Sorteren op

Verzorgingsproducten in kerstpakket

Bij Kadomeesters.nl vind je leuke cadeaus voor iedereen. Het hele jaar door! 
Zo scoren onze verzorgingsproducten altijd bijzonder goed als geschenk. Niet vreemd dus, dat ze ook populair zijn als kerstpakket of als onderdeel daarvan. We hebben onze haar- en lichaamsverzorging items daarom in een eigen, speciale categorie gezet.

Je eigen spa thuis
Onze wellness-collectie bestaat uit fijne producten, waarmee de ontvanger een eigen thuisspa gevoel krijgt en kan genieten van heerlijke relax momentjes. De verschillende verzorgingsproducten van The Spa Collection bestaan bijvoorbeeld uit de lijnen; Green tea, Bergamot, Gum Tree en Lemongrass. Stuk voor stuk heerlijk geurend en met hun eigen verzorgende en ontspannende werking.

Van badslippers tot vegan handzeep
Naast de verzorgingsproducten van The Spa Collection, maakt het assortiment van KUMAI het relaxen en genieten compleet. Van badslippers tot vegan scrub of handzeep; elke badkamer wordt een ware wellness ruimte met deze artikelen. Uitstekende verzorging en lekkere ontspanning, dat maken deze merken mogelijk. Genoeg redenen om ze in huis te halen en ze cadeau te doen. Of te beslissen voor een gecombineerd (kerst)pakket.

Betaalbaar maatwerk.
Heb je geen tijd om alles zelf uit te zoeken en wil je toch een fantastisch pakket voor jouw relaties of medewerkers? Neem een kijkje en neem contact op met ons om jouw ideale pakket met verzorgingsproducten samen te stellen. Betaalbaar, op maat en met een speciale Kadomeesters touch, zodat je pakket echt uniek is.