Sorteren op

Home Deco in kerstpakket

December is de maand van samenzijn, terugblikken, lekker eten en elkaar verrassen met cadeautjes. In de categorie home deco vind je daarom leuke accessoires die jouw kerstpakket of relatiegeschenk extra mooi en helemaal af maken. 

Senza woonaccessoires
Onze collectie bestaat uit SENZA woonaccessoires. Het merk SENZA staat voor basic, stoer, eerlijk en sfeervol. De natuurlijke materialen en kleuren van onze home deco passen in ieder interieur. De kaarsen, kandelaars, warme plaids en fluwelen poefs zorgen voor een cosy en geborgen gevoel. Ze maken ruimtes in huis sfeervol en uitnodigend. 

Van gezelschapsspel tot koptelefoon
Naast home deco en van alles voor in de keuken, bevat ons uitgebreide assortiment ook gezelschapsspellen en feest decoratie. En... wat denk je van het opleuken van je kerstpakket met een trolley of met fitnessartikelen van het merk Norländer. Of met speakers, koptelefoons of andere betrouwbare elektronica en gadgets van BRAINZ?

Perfecte basis voor kerstpakket of relatiegeschenk
Alle accessoires dienen als perfecte basis voor een kerstpakket of relatiegeschenk. Onze home deco zet de puntjes op de i en maakt het compleet. 
Onze accessoires kunnen natuurlijk ook als individueel geschenk worden gekocht. Wel zo handig wanneer je liever zelf een kerstpakket maakt. Dus ben je op zoek naar een origineel woon cadeau om iemand mee te verrassen? Wat je ook kiest, met de decoratie uit onze home deco collectie maak je iedereen blij.

Veilige levering
Heb je alles gevonden? Dan wil je de nieuwe decoratie items natuurlijk graag ontvangen. Als je de home deco bestelling vandaag nog doorgeeft, krijg je deze veilig en zo snel mogelijk geleverd.
Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op voor vrijblijvend en persoonlijk advies.