Sorteren op

Wenskaarten (bedrijven)box Classic

 

Wij van kadomeesters.nl, willen het jou als klant graag extra gemakkelijk maken.

We hebben daarom een handig concept bedacht: de wenskaarten (bedrijven)box Classic.

Wat is de wenskaarten (bedrijven)box classic?

We hebben de wenskaarten (bedrijven) box classic alvast gevuld met stijlvolle wenskaarten voor de meest voorkomende gebeurtenissen. Zo grijp je niet mis en beschik je op ieder moment over de juiste wenskaart voor bijvoorbeeld jubilea, geboorte of ziekte. Super handig toch? De ideale oplossing voor jou bedrijf of organisatie als er geregeld wenskaarten worden verstuurd naar medewerkers of zakelijke relaties.

Wenskaarten met extra korting

Natuurlijk is de box ook super handig voor particulieren. Stuur jij regelmatig kaartjes? Omdat je vindt dat een wenskaart, die je zelf schrijft, zo veel meer zegt? Dan is de wenskaarten box niet alleen zeer geschikt voor jou, maar ook veel voordeliger. Hoe groter de box, hoe hoger de extra korting wordt.

Wenskaarten van merken als Hallmark en Art group

De wenskaarten (bedrijven)box Classic bestaat uit een mix van wenskaarten van bekende merken zoals: Hallmark, Artige, Give-x en Art group.

Alle Classic kaarten hebben een afmeting van 12 x 17 cm en kenmerken zich door hun hoge kwaliteitsgehalte en professionele uitstraling.

Liever de indeling aanpassen?

De wenskaarten (bedrijven)box Classic is gevuld met een selectie van de best verkochte kaarten uit ons Classic assortiment. Per box verschilt de indeling in aantal ( Wenskaarten (bedrijven)box Classic 50 of 75 stuks ) en het soort kaarten.

Wil je liever de indeling van het soort kaarten aanpassen of de box bijvullen? Dat kan.

Neem dan hier contact met ons op of bel even 0654375999.