Sorteren op

Relatiegeschenk Wijn

Relatiegeschenk: Waardeer je werknemers en relaties met wijn!

Als ondernemer weet je hoe belangrijk het is om je werknemers en relaties te waarderen. Het zijn tenslotte de mensen die jouw bedrijf tot een succes maken. Een geweldige manier om je waardering uit te spreken is door middel van relatiegeschenken. En wat is er beter dan een fles heerlijke wijn?

Een persoonlijk gebaar

Een relatiegeschenk is niet zomaar een cadeau. Het is een manier om je oprechte waardering te tonen. En wat is er nu persoonlijker dan een goede fles wijn? Wijn staat al eeuwenlang symbool voor vriendschap, genieten en samenzijn. Door een fles wijn cadeau te doen, laat je zien dat je de ander echt waardeert.

Het perfecte cadeau

Wijn is een veelzijdig relatiegeschenk. Of je nu een formeel bedankje wilt geven aan een klant of je werknemers wilt belonen voor hun harde werk, wijn past altijd. Onze wijnen zijn ook nog eens leuk te combineren met de leukste cadeaus of iets hartigs. Zo kun je het cadeau afstemmen op de persoon en de gelegenheid.

Daarnaast kun je ook nog eens kiezen voor een cadeau wijn in combinatie met de Primera Keuze Cadeaukaart. De Primera Keuze Cadeaukaart is de beste cadeaukaart die er is. De ontvanger ruilt als het ware de Keuze Cadeaukaart om voor de cadeaubon die hij of zij wenst. Daarom noemen wij de Primera Keuze Cadeaukaart het altijd goed cadeau. Kortom met wijn kun je alle kanten op én met Kadomeesters!