Wellness GiftCard van 15,- tot 150,-

Even een momentje voor jezelf!

Met de Wellness Giftcard geeft u een heerlijke dag ontspanning cadeau in de mooiste wellnessresorts van Nederland: de Veluwse Bron (Emst), de Zwaluwhoeve (Hierden), Elysium (Bleiswijk), SpaPuur (Tilburg), SpaSense (Geldrop), SpaWell (Peize), Thermen Holiday (Schiedam), Hezemeer (Laakdal, Belgïe) en Spa Weesp (Weesp). Opwarmen in de sauna, afkoelen in de buitenlucht, ontspannen bij een massage en heerlijk genieten van een culinaire verrassing. Een Dagje Wellness is dé manier om lekker op te laden.


De Wellness Giftcard is verkrijgbaar tussen de €15 en €150 en is alleen binnen bovenstaande resorts vrij te besteden. Doe de hele dag waar je zin in hebt, aan het einde van de dag wordt het bedrag op de giftcard gewoon van het totaal bedrag af gehaald. Wellness Giftcard kan in een keer of in delen worden besteed; dit hoeft niet persé binnen hetzelfde resort te zijn. Denk er wel aan dat de kaart 1 jaar geldig is.

Liever keuze uit 75 andere sauna en wellnessresorts door heel Nederland? Kies dan voor de Nederlandse Sauna Cadeaubon.
Let wel: deze is weer niet te besteden bij de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday en Hezemeer.


Vul jou gewenste bedrag in.
Minimaal €15 en maximaal €150.
terug