Sorteren op

Waardering

Het is bewezen dat oprecht waardering uitspreken naar collega's of vrijwilligers louter positieve gevolgen heeft. Het werkplezier neemt hierdoor namelijk toe en de collegialiteit stijgt eveneens. Daarnaast zal een welgemeend compliment aan de hand van een cadeautje ook zeker voor erkenning zorgen. Hier vind je cadeaus waarmee je waardering uit kunt spreken naar de mensen om jou heen.

Waardering uitspreken op een leuke manier
We hebben leuke cadeaus die waardering uit spreken voor je uitgelicht. Op de cadeautjes prijken verschillende mooie teksten zoals: je bent goud waard, blij met jou, toffe peer en je bent een kanjer. Superleuk op het moment van krijgen maar ook daarna. Denk bijvoorbeeld aan onze handzeep of bodylotion, tijdens het gebruik zal de ontvanger weer even terugdenken aan het moment waarop het werd gegeven.
Wanneer spreek jij je waardering uit? 

Gratis inpak service
Al iets leuks gezien voor jouw werknemers? Onze cadeaus zijn natuurlijk ook samen te voegen tot leuke pakketten en te combineren met onze collectie wenskaarten of cadeaukaarten. Bestel je waarderingscadeautjes vandaag nog en profiteer van onze gratis inpak service.

 

Cadeaus ook leuk samen: