Sorteren op

Voor Jou! Chocolade

Voor Jou! Is een persoonlijk en origineel chocolade geschenkconcept. De hippe, persoonlijke en originele geschenkrepen van ‘Voor jou!’ toveren geheid een glimlach op het gezicht van de ontvanger. De slogan: klein gebaar, groot effect gaat hier helemaal op!

Zég het met chocolade! Alle geschenkmomenten zijn aanwezig in het assortiment van Voor Jou! Gefeliciteerd, hiep hiep hoera, feestje, rijbewijs, 50 jaar, zwemdiploma, opkikkertje, beterschap, sterkte, dikke zoen, dikke knuffel, zo trots op jou, topper, dik verdiend, kanjer, super bedankt, succes, goed gedaan, geslaagd, biertjuhhh…, wijntje en ff bakkie doen.

Ook mooi:
De chocolade grondstof is afkomstig van het bekende Belgische Barry Callebaut met wie tevens een duurzaamheidscontract (Cocoa Horizons) is aangegaan. Hiermee worden vele cacaoboeren in Ivoorkust ondersteund en zal de Voor jou! chocolade niet alleen als heerlijk maar tevens als eerlijk worden beschouwd.

Werk jij in een organisatie of vereniging en zoek je voor een speciale gelegenheid een kleine attentie om een grote groep mensen een boodschap over te brengen, vraag dan hier vrijblijvend een offerte aan. De chocoladerepen van VoorJou zijn altijd leuk.