Sorteren op

Van harte gefeliciteerd

Als er iets te vieren valt, is een van harte gefeliciteerd kaartje altijd op zijn plaats. Moeite met kiezen? Met onze selectie verjaardagskaarten helpen we je al een flink stuk op weg.

 

Van wenskaart gefeliciteerd man of vrouw tot oeps… te laat

Ons aanbod bevat bijvoorbeeld humor verjaardagskaarten, kaarten gefeliciteerd man of vrouw en speciale leeftijd kaarten. Daarnaast hebben we ook hieperdepiep, hoera kaartjes voor kinderen en als je een jarige even was vergeten, ook kaartjes met “oeps…te laat”.

Voor ieder feestbeest vind je hier dus van harte gefeliciteerd kaarten.

 

Wenskaarten in vrolijke en grappige dessins

Al onze van harte gefeliciteerd wenskaarten hebben vrolijke, grappige en trendy dessins. Ze toveren meteen een glimlach op het gezicht van de ontvanger en maken het feest en jouw cadeau compleet. Ook leuk! Bestel je 7 kaarten = 8e kaart gratis! 

 

Felicitatie afstandsknuffel door de brievenbus

Iedere jarige verdient een felicitatie. Helemaal in deze tijd met beperkte bezoekregelingen en afstand houden is het sturen van een afstandsknuffel door de brievenbus de manier om iemand toch van harte te feliciteren.

Bestel je kaarten handig online. Laat ze bij je thuis afleveren of haal ze op in onze winkel. Primera Meesters, Julianastraat 34, 7701GL  Dedemsvaart.

Kies een categorie