Sorteren op

Thema With Compliments

Luxe, chique, hip en happening, dat is onze CMPLMNT geschenken lijn. Maak kennis met dit kerstpakket thema en geef jouw medewerkers, vrijwilligers of clubleden de mooiste complimenten, op een wel heel bijzondere manier.

Een compliment waar je blij van wordt
Zoals de naam al doet vermoeden, kenmerkt deze CMPLMNT kerstgeschenk lijn zich vooral door de positieve boodschap op de verpakkingen; Het geven van mooie complimenten. Wat ie er leuker dan het krijgen van een complimentje? Daar wordt toch iedereen blij van. Het is de manier om je waardering te tonen en de ander het gevoel te geven gewaardeerd te worden. Met de producten uit de CMPLT kerstpakketten lijn gaat je dat zeker lukken.

Luxueuze smakelijke producten in stijlvolle, chique verpakkingen.
De CMPLMNT pakketten bestaan uit luxueuze en heerlijke producten waarvan de ontvanger smakelijk zal genieten. De verpakkingen van de CMPLMNT lijn zijn uitgevoerd in stijlvol zwart, donkerblauw en goudkleur, waardoor ze een chique uitstraling hebben. En…. het wordt nog leuker! De complimenteuze teksten en positieve woorden, komen dankzij het augmented reality ontwerp zelfs tot leven. Zo voelt de ontvanger zich extra gewaardeerd.

Hoe werkt augment reality?
Augment Reality, ook wel AR genoemd, is een knap staaltje techniek dat in de CMPLMNT verpakkingen zit verwerkt. Door de Zappar app (voor IOS en Android) te downloaden en de afbeeldingen te scannen, gaan de complimenteuze teksten op de verpakking een eigen leven leiden. De verpakkingen van de pretzel sticks, de thee selectie en de Goudse kaasbolletjes, zijn van deze augmented reality techniek voorzien.

Bijzondere waardering door gepersonaliseerde videoboodschap
Wil jij echt indruk maken en op een extra verrassende manier je waardering naar iemand uitspreken? Laat dan een gepersonaliseerde videoboodschap toevoegen op de CMPLMNT geschenkverpakking en je weet zeker dat de ontvanger zich bijzonder gewaardeerd voelt. Bestel je CMPLMNT pakket online op Kadomeesters.nl en neem contact met ons op. We helpen je met het samenstellen en vertellen je graag hoe het werkt.