Sorteren op

Thema Thank You

Heb je nog geen idee hoe je jouw medewerkers dit jaar extra in het zonnetje gaat zetten, om ze te bedanken voor hun tomeloze inzet? Geen probleem. Met de kerstgeschenken uit het thema Thank You in de glansrol, gaat het zeker goed komen.

Blijk van waardering
Je werknemers gaan glansrijk de feestdagen in wanneer je ze, als blijk van waardering, verrast met geschenken uit het thema Thank You. De geschenken bestaan uit chique producten die stuk voor stuk luxe uitstralen. De glanzende, rosé goudkleurige verpakkingen met grafische dessins, geven het iets feestelijks. Bijna te mooi om uit te pakken. De geschenken zijn voorzien van pakkende, complimenteuze teksten die eigenlijk voor zichzelf spreken: Thank You, je verdient het!

Stel zelf de kerstpakketten samen 
De themalijn Thank You bestaat uit verschillende mooie en smaakvolle producten. Er valt genoeg te kiezen. Food, non food of een combinatie van beide. Je maakt je eigen keuze en stelt zelf de kerstpakketten samen. Wil je liever hulp? Geef het dan aan, we denken graag met je mee.

Meerdere combinaties mogelijk
Naast de themalijn Thank You zijn er ook combinaties mogelijk met andere producten. Meerdere combinaties zijn te bedenken. De combinatie met een Cadeaukaart is daar een veel gebruikt voorbeeld van. Wat je jouw mensen ook wilt meegeven en schenken, je gaat ze zeker positief verrassen!

Kerstpakketten, cadeaukaarten of belevenissen ook leuk om te combineren!