Sorteren op

Thema Nordic

Luxe, chique, hip en complimenteus, dat is onze geschenken lijn uit het thema For You. Maak kennis met dit kerstpakket thema en geef jouw medewerkers, vrijwilligers of clubleden de mooiste complimenten, op een feestelijke en bijzondere manier.

Een compliment waar je blij van wordt
Het kerstgeschenk thema For You kenmerkt zich vooral door de positieve boodschap op de verpakkingen; Het geven van mooie complimenten. Wat ie er leuker dan het krijgen van een complimentje? Daar wordt toch iedereen blij van. Het is de manier om je waardering te tonen en de ander het gevoel te geven gewaardeerd te worden. Met de producten uit het For You kerstpakketten thema, gaat je dat zeker lukken.

Luxueuze smakelijke producten in stijlvolle, chique verpakkingen.
De For You pakketten bestaan uit luxueuze en heerlijke producten waarvan de ontvanger smakelijk zal genieten. De verpakkingen van het For You thema hebben een chique uitstraling. Ze zijn uitgevoerd met een stippenpatroon in de stijlvolle kleuren zwart, wit en goud. De complimenteuze teksten en positieve woorden maken het geheel compleet. De ontvanger voelt zich gegarandeerd echt gewaardeerd.

Zelf online bestellen of wil je graag hulp?
Bestel het themapakket For You online op Kadomeesters.nl of neem contact met ons op. We helpen je graag met het samenstellen en vertellen je wat er eventueel nog meer mogelijk is om de ontvanger extra te verrassen.