Sorteren op

Thema Food Club

Hoe verrassend wil je het kerstpakket maken dit jaar? Voor een kerstpakket met producten waar je een medewerkers of relaties een goed gevoel van krijgen moet je zeker een kijkje nemen in de collectie Mwah Xmas producten. 

Succes verzekerd
Het afgelopen jaar heeft bewezen hoe succesvol Mwah aanslaat bij onze klanten. Niet alleen rond de feestdagen. Zelfs het hele jaar door waren de Mwah producten populair en behoorden ze tot de top 10 van onze bestsellers. Succes verzekerd met deze tekstuele verwen cadeau’s dus!

Complimentjes met een knipoog
De positieve teksten op de verpakkingen van onze Mwah Xmas lijn hebben allemaal een link naar het product. Ze verwoorden complimentjes met een vette knipoog naar de ontvanger. Zo grappig. Als dat geen glimlach op het gezicht van de ontvanger oplevert! MWAH weet de kern te raken en laat je relativeren. Vooral niet te serieus. Kortom, een super leuk en verrassend geschenk!

Feestelijke verrassing
Dit jaar komt Mwah met de kerst lijn: Mwah Xmas. De producten zijn verpakt in een subtiel kerstjasje in de kleuren rood en groen. Zoals bijvoorbeeld het "Jij bent een kerstkraker pakket". Vol met positieve, complimenteuze teksten om jouw en de ontvanger op een feestelijke manier te verrassen. En... te bedanken voor zijn of haar inzet en toewijding.

Vraag hier een pakket op maat aan, we geven je graag advies. Of kies een van de kant en klare kerstpakketten uit. Met Mwah Xmas geschenken komt de ontvanger de feestdagen zeker goed door.