Sorteren op

Teamwork

Vind je het ook zo moeilijk om een goed kerstpakket te vinden voor mannen? Of zoek je gewoon een wat stoerder kerstpakket? Zoek dan niet verder, je vindt het hier!

Perfect voor teamplayers
Wij van Kadomeesters.nl vinden het belangrijk dat we voor iedere doelgroep leuke en geschikte geschenken kunnen bieden. Onze Teamwork kerstpakketten bestaan vooral uit stoere producten. Samenwerking staat hierbij centraal. Als team bereik je immers meer! De verpakkingen van de Teamwork producten bevatten inspirerende en motiverende teksten. De perfecte lijn dus, voor echte teamplayers.

Kerstpakket voor mannen
Naast de stevige aanmoedigende teksten hebben de Teamwork artikelen een industriële uitstraling, in de kleuren zwart of grijs. De stoere lijn is daarom ook uitermate geschikt voor mannen. De cadeaus bestaan uit coole gadgets. Variërend van backpack en vuurschaal tot handige auto- en telefoonaccessoires. 

Kerstpakket voor klussers
Natuurlijk mag onze populaire klus zeep niet ontbreken in één van de samengestelde Teamwork kerstpakketten. Een top geschenk voor klussers. Deze zeep is een bestseller onder de cadeaus voor mannen. Handen wassen is, in de huidige tijd, immers belangrijker dan ooit.

Teamwork pakket samenstellen
Kies zelf een kant en klaar geschenkpakket of vraag hier een pakket op maat aan. Wij adviseren je graag met het samenstellen van je Teamwork pakket. Een fraai kerstpakket met net dat beetje extra en waar je waardering voor jouw team uit blijkt. 

 

Kerstpakketten, cadeaukaarten of belevenissen ook leuk om te combineren!