Luxe Primera Cadeaukaart Box Bedankt

Met deze luxe Primera Cadeaukaart Box Bedankt wordt feliciteren echt een feest. In deze luxe cadeaubox zit de Primera Keuze Cadeaukaart met een heerlijke Tony Chocolonely reep met de tekst: Je wordt bedankt, maar echt.

De Primera Keuze Cadeaukaart is de beste cadeaukaart die er is. De ontvanger ruilt als het ware de Keuze Cadeaukaart om voor de cadeaubon die hij of zij wenst. Daarom noemen wij de Primera Keuze Cadeaukaart het altijd goed cadeau. Op de deksel aan de binnenkant staat een duidelijke uitleg over de Primera Keuze Cadeaukaart. 

Primera heeft het grootste aanbod cadeaukaarten. Met meer dan 100 soorten in het assortiment, kan de ontvanger er vast één vinden. Het omruilen gaat heel eenvoudig online op Primera.nl of gewoon in de Primera winkel bij jouw in de buurt. 

Populaire kaarten in het assortiment zijn: Diner cadeau, Bol.com, Nationale Sauna cadeaukaart, Intratuin, Nationale Bioscoopbon, HEMA, Bloemcadeau, Ikea, Douglas en Wonderbox. De Primera Keuze Cadeaukaart is niet voor niets ieder jaar weer cadeaukaart van het jaar. 

Inhoud pakket:

  • Luxe cadeaukaart box
  • Reep Tony Chocoloneley melk met tekst: Je wordt bedankt, maar echt.
  • Stop dit pakket eerst in het winkelmandje 
  • Kies hier de Primera Keuze Cadeaukaart of een andere gewenste cadeaukaart.

Prijs: € 6,99

terug