Sorteren op

KadoWenskaart

Nieuw in ons assortiment is de kadoWenskaart. Vind jij het geven van een cadeaukaart net niet origineel of persoonlijk genoeg? Dan is onze kadoWenskaart precies wat je zoekt. Hiermee geef je een cadeaukaart toch op een verrassende manier weg. 

Wat is een kadoWenskaart
Onze kadoWenskaarten hebben een hippe uitstraling. De kadoWenskaart bestaat uit een dubbele wenskaart met binnenin een speciale ruimte voor het bevestigen van een cadeaukaart. Hier bevindt zich ook de tekstballon met de tekst: Alsjeblieft, de leukste kado’s kies je zelf. In ruimte daarnaast kun je zelf jouw persoonlijke boodschap en de waarde van de door jou bijgesloten cadeaukaart vermelden.

Feliciteer of bedank extra leuk met een kadoWenskaart
De leuke wenskaarten zijn handig te combineren met bijna alle, bij ons verkrijgbare, cadeaukaarten.
We hebben kadoWenskaarten om mensen extra leuk mee te bedanken of te feliciteren. Om te laten weten dat je trots op ze bent. Of gewoon zomaar, met de tekst: pppsstt… kijk eens eventjes binnenin. Als dat geen verrassing wordt!

Online je kadoWenskaart combineren met cadeaukaart
Op kadomeesters.nl kun je ook gemakkelijk online een bestelling plaatsen van kadoWenskaarten in combinatie met Cadeaukaarten
Wil je liever dat we de cadeaukaart in de gecombineerde kadoWenskaart rechtstreeks bij de ontvanger afleveren? Geen probleem, dan versturen wij deze voor je. De tekst geef je eenvoudig door bij opmerkingen in de betaalomgeving.

Tip! Als je echt niet weet met welke cadeaukaart je de ontvanger blij maakt, kies dan voor de Primera Keuze Cadeaukaart. 
De ontvanger kan deze Keuze Cadeaukaart heel gemakkelijk omruilen voor de cadeaubon van zijn of haar eigen keuze.