Sorteren op

Kadolabel

Missen jouw cadeaus nog een finishing touch? Maak het helemaal af met bijpassende kadolabels. We hebben cadeaulabels die geschikt zijn voor vele gelegenheden.

Kadolabels en geschenken, een ideale combinatie
Heb je met veel aandacht mooie cadeaus voor bijvoorbeeld jouw teamleden, mensen in je organisatie of je collega’s uitgezocht en heb je echt leuke items geschoord? Is het dan niet superleuk om je geschenken compleet te maken door er mooie kadolabels aan toe te voegen? Al dan niet met een persoonlijk geschreven boodschap. Kadolabels vormen een ideale combinatie bij je geschenken. Ze zijn daarnaast natuurlijk ook prima te combineren met giftcards of belevenis bonnen.

Labels met een fris ontwerp
Onze labels hebben een fris ontwerp en zijn voorzien van mooie teksten en/of afbeeldingen die je boodschap perfect verwoorden. We hebben kadolabels die geschikt zijn voor vrouwen of mannencadeau’s en voor verschillende thema’s. En wat extra leuk is dat de kadolabels ook weer heel goed passen bij de thema’s van onze cadeau’s. Zoals bijvoorbeeld kadolabels bedankt bij de bedankt cadeaus, kadolabels geslaagd bij cadeaus voor geslaagden. Ze vormen stuk voor stuk een goede match.

Hulp bij samenstellen en online bestellen
Bij ons is het heel eenvoudig om online kadolabels te bestellen. Wil je liever een gecombineerde bestelling samen met cadeaus of cadeaukaarten? Dat kan natuurlijk ook. We helpen je graag als je hulp wenst bij het samenstellen hiervan.