Sorteren op

Huwelijk

Stuur originele gelukswensen met een wenskaart uit de huwelijk collectie van kadomeesters.nl. Zo’n romantische en bijzondere dag verdient toch zeker een kaartje?

Humoristische en stijlvolle huwelijkswensen

De prints op onze huwelijkswenskaarten stralen eenvoud uit maar hebben een geraffineerd feestelijk effect. Het zijn stuk voor stuk kaarten waarmee jij het pas getrouwde stelletje op humoristische en stijlvolle manier feliciteert. 

Trouwdag en huwelijksjubileum

Ook wenskaarten trouwdag of huwelijksjubileum vind je onder het thema huwelijk. Wil jij bijvoorbeeld een 50 jarig huwelijks cadeau kracht bijzetten, door er een wenskaart aan toe voegen. Of een "gefeliciteerd met jullie trouwdag" kaartje sturen? Zoek dan niet verder en laat je verrassen door ons aanbod.

Online bestellen met korting

Bestel je gefeliciteerd met jullie huwelijk wenskaarten gemakkelijk online. 

Combineer gerust met andere wenskaarten uit ons assortiment. Iedere achtste wenskaart krijg je gratis. Je bepaalt dus zelf de hoogte van je korting. 

Wenskaarten huwelijk afhalen

Woon je in Dedemsvaart of in de omgeving daarvan? Dan is het ook mogelijk om je wenskaarten huwelijk af te halen. Als je de wenskaarten (mits voorradig) op werkdagen voor 16.00uur bestelt, kun je ze na 16.00uur afhalen bij: 

Primera Meesters, Julianastraat 34, 7701GL  Dedemsvaart.

Kies een categorie