Sorteren op

Helden van nu

Kadomeesters.nl wil graag de aandacht richten op de grote groep mensen die zich onvermoeibaar blijft inzetten om de corona crisis de baas te zijn. Wij noemen ze de HELDEN van nu. Bewonder jij deze groep mensen ook voor hun inzet en toewijding? Bij Kadomeesters.nl vind je cadeaus om jouw waardering over te brengen en respect te tonen aan onze helden van nu.

Samen staan we sterk
Het corona virus heeft een ongekende impact op de gehele samenleving. Een situatie waar niemand zich op heeft kunnen voorbereiden. Maar waardoor de helden van nu opstaan. Onze helden in de zorg, die in de frontlinie voor levens van de corona patiënten vechten. De helden in bijvoorbeeld het onderwijs, in de transportsector of in de voedingsbranche. Niet te vergeten de bedrijven die verplicht moeten sluiten en de gezinsleden van half Nederland, die momenteel thuis aan het werk zijn.
Voor al deze helden heeft Kadomeesters.nl lieve, relativerende cadeau's en aardigheidjes om de moed er in te houden. Samen staan we sterk was nog nooit zo van toepassing! 

Bedankjes in vele varianten
Bekijk onze cadeautjes voor de helden van nu en laat je inspireren. Van bedankjes, in vele varianten, tot peptalk snoep van Flessenwerk. Of chocolade koekjes met de boodschap “let’s work together, apart”. Zeg nou zelf, daar word je als held van nu toch weer even gelukkig van? Maak je cadeau helemaal af met een wenskaart of giftcard. We adviseren je graag wat er mogelijk is. Cadeaus ook leuk samen: