Donald Duck Bladcadeau vanaf €10,- tot €150,-


Donald Duck Bladcadeau is een super vet en vrolijk leescadeau. En het is voor jong & oud! De ontvanger van de cadeaukaart kiest zelf een abonnement op Donald Duck, Donald Duck Extra, Katrien Duck of Donald Duck Junior. 

Donald Duck wie kent hem niet, het vrolijkste weekblad van Nederland! Het weekblad ploft al meer dan 60 jaar op de Nederlandse matten! Donald Duck is de beroemdste eend, maar ook de grootste pechvogel van Duckstad. In Donald Duck staan grappige, maar ook spannende verhalen over Oom Donald, Oom Dagobert, Katrien, Mickey Mouse en Goofy. Leeftijd vanaf 7-11 jaar, maar eenmaal verslaafd aan Donald Duck zit je er voor je leven aan vast! 

Donald Duck Junior (maandblad) heeft grote letters, is overzichtelijk, eenvoudig, maar net zo vrolijk als Donald Duck. Een tijdschrift waarmee de beginnende lezer (5 jaar) spelenderwijs leert lezen en schrijven doormiddel van strips, grappen en spelletjes. 

Katrien verschijnt elke maand en staat vol strips van Katrien en haar nichtjes Lizzy, Juultje en Babetje. In elk nummer beantwoordt Katrien gezellig zelf de lezerspost. En verder vind je een heleboel leuke tips en niet te vergeten  jouw eigen dagboek! Leeftijd meisjes 7 t/m 11 jaar.

Naast het weekblad Donald Duck is er voor de echte fan Donald Duck Extra! Donald Duck Extra verschijnt elke vier weken en staat boordevol extra spannende, extra lange en extra grappige stripverhalen. Oom Donald, de neefjes en Oom Dagobert beleven op hun reizen de meest fantastische avonturen.

Vul jou gewenste bedrag in.
Minimaal €10 en maximaal €150.
terug

Ook interessant

Er zijn geen producten aanwezig in deze categorie.