Sorteren op

Diversen

Naast wenskaarten gefeliciteerd, beterschap, geboorte en condoleance hebben we in op kadomeesters.nl ook de categorie “Diversen” opgenomen in onze collectie. Welke wenskaarten vind je hier?

 

Diverse wenskaarten van verhuizing tot bedankt

De wenskaarten diversen, hebben uiteen lopende thema’s die niet onder de eerder genoemde categorieën vallen. We hebben deze thema’s samengevoegd en bij elkaar gezet. Zo vind je hier bijvoorbeeld verhuiskaartjes, voor mensen die naar een nieuwe woning verhuizen. Wenskaartjes voor iemand met een nieuwe baan of die weggaat, die je wilt bedanken omdat het zo’n kanjer is.

 

Fraaie designs en prints

Wat de wenskaarten divers in ieder geval allemaal gemeen hebben, is dat de designs en prints op de kaartjes zijn uitgevoerd in een hippe, vlotte stijl. Alle diverse kaarten hebben de bekende kwaliteit van merken als Hallmark en Give-X.

 

Online bestellen of afhalen

De diverse kaarten en/of andere wenskaarten bestel je eenvoudig en snel online. 

Woon je in Dedemsvaart of in de omgeving daarvan? Dan is het ook mogelijk om je wenskaarten af te halen. Voorradige wenskaarten die je op werkdagen voor 16.00uur bestelt, kunnen na 16.00uur worden afgehaald bij: 

Primera Meesters, Julianastraat 34, 7701GL  Dedemsvaart.

Kies een categorie