Sorteren op

Condoleance

Het zijn waarschijnlijk de lastigste en moeilijkste wenskaarten om uit te kiezen en te sturen: condoleance kaarten. Toch zijn ze zo belangrijk, omdat je de ontvanger echt veel steun kunt geven met een met zorg uitgezochte kaart.

 

Met zorg samengestelde selectie

Wij van kadomeesters.nl willen je graag helpen bij het maken van je keuze. Je vindt hier onze met zorg samengestelde selectie condoleance kaarten. Condoleance kaarten die stuk voor stuk ingetogen zijn. Rouwkaarten die je oprechte deelneming en medeleven op een persoonlijke en gepaste manier zullen overbrengen. 


Wenskaarten met condoleance teksten en mooie afbeeldingen

Op onze condoleancekaarten staan mooie afbeeldingen van bijvoorbeeld bloemen of natuurfoto’s. Daarnaast bevatten de wenskaarten condoleance teksten, waarmee je de ontvangers laat weten dat je aan ze denkt en met ze meeleeft. Dat je diegene steun en troost wilt bieden en sterkte wenst bij het verwerken van het verlies.


Eenvoudig online bestellen of afhalen

Bestellen van je condoleance kaarten gaat heel eenvoudig en snel online. In Dedemsvaart is het ook mogelijk je bestelling wenskaarten af te halen. Bestel je wenskaarten op werkdagen voor 16.00 uur, dan kunnen ze dezelfde dag (mits voorradig) na 16.00 uur worden opgehaald bij: 

Primera Meesters, Julianastraat 34, 7701GL  Dedemsvaart.

Kies een categorie