Sorteren op

Dag van de Vrijwilliger

Vrijwilligers worden vaak het cement of de smeerolie van de samenleving genoemd. Ze vinden het fijn iets voor andere mensen of goede doelen te doen. Ze verzetten ongelooflijk veel werk. Vrijwilligers verbinden zich en zetten zich in met heel het hart, hoofd en handen. Ze verdienen daarvoor erkenning en waardering. Daarom is 7 december uitgeroepen tot Dag van de vrijwilliger.

Aandacht voor vrijwilligers
Voor vrijwilligersorganisaties is de Nationale vrijwilligersdag een uitgelezen kans om aandacht te vragen. Aandacht voor al de mensen die zich onbetaald inzetten voor de medemens en zich nuttig maken. Van brandweerman of vrouw, voorlezer en mantelzorger tot vrijwilliger bij de sportclub. Ons land kan niet zonder. Vrijwilligers zijn onbetaalbaar en maken het verschil. Op de dag van de vrijwilliger staan we stil bij al onze vrijwilligers en bedanken we ze voor hun inzet.

Cadeau ideeen
Bij kadomeesters.nl vind je leuke ideeën voor complimenten en bedankjes. We hebben een ruim assortiment aan "dag van de vrijwilliger" cadeautjes die waardering en dankbaarheid uitspreken. Geschenken met een tekstuele boodschap. Jij bent goud waard, omdat je het verdiend, mooi mens, zijn zomaar pakkende teksten om vrijwilligers mee te verrassen. Wij pakken alle cadeaus mooi in. Met bijpassende strik en sticker maken wij het geheel af, zodat geven net zo leuk is als krijgen!