Sorteren op

Brievenbuscadeau

Wat doe je als vrienden, familieleden of zakenrelaties iets te vieren hebben, maar je kunt ze niet bezoeken? Dan geef je het cadeau toch gewoon via de brievenbus.

Brievenbuscadeau
Sinds een tijdje is onze webshop aangevuld met een nieuw soort geschenk: Het brievenbuscadeau. Dat blijkt een schot in de roos en is een geweldig succes! Met een cadeautje dat door de brievenbus past, weet je iemand zeker blij te maken.

Handige oplossing
Een handige en creatieve oplossing, nu we in de huidige tijd vaker afstand houden en met beperkte bezoekregelingen te maken hebben. Het sturen van een brievenbus cadeau is ideaal voor bedrijven of verenigingen waar gezamenlijk samenkomen tijdelijk niet kan plaatsvinden. Maar ook voor particulieren. Het sturen van een brievenbus geschenk is de manier om iemand te op een leuke manier te verrassen.

Van borrelbox tot theecadeau
We hebben brievenbuscadeautjes in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld de borrelbox of het brievenbus cadeau thee (high thee). Brievenbuspakketjes om te bedanken of om te feliciteren met een geboorte, jubileum of verjaardag. Er is veel mogelijk. 
Wil je het cadeau graag combineren met een cadeaubon of heb je andere vragen. Bel dan 0654375999 of neem hier contact met ons op.


 

Cadeaus ook leuk samen: