Sorteren op

Blanco

Eigenlijk geeft het al een goed gevoel op het moment dat er een wenskaart op je deurmat valt. Juist in deze tijd is het sturen van een kaartje extra belangrijk. 

 

Blanco wenskaart

In de webshop van kadomeesters.nl vind je gegarandeerd een passende wenskaart. Maar ben je speciaal op zoek naar een kaart zonder tekst, dan zit je hier, bij de blanco wenskaarten helemaal goed. Deze kaarten hebben helemaal geen opschrift nodig. De prachtige afbeeldingen spreken namelijk al voor zich. 

 

Blanco op thema

De mooie afbeeldingen variëren van grafisch tot fotoprint. Ook blanco kaarten geven thema’s als verjaardag, liefde, beterschap of sterkte wensen heel goed weer. Bovendien zal de zelfgeschreven tekst binnenin extra aandacht krijgen, omdat deze echt persoonlijk is. Met een blanco wenskaart bepaal jij helemaal zelf welke boodschap je wilt overbrengen.


Eenvoudig online bestellen of afhalen

Bestel je blanco kaarten en/of andere wenskaarten heel eenvoudig en snel online. 

Handig om te weten! Woon je in Dedemsvaart of in de omgeving daarvan? Dan is het ook mogelijk om je wenskaarten af te halen. Als je de voorradige wenskaarten op werkdagen voor 16.00uur bestelt, kun je ze na 16.00uur afhalen bij: 

Primera Meesters, Julianastraat 34, 7701GL  Dedemsvaart.